Themagroepen

-
Condacum, Kontich
Hoe kan je als leider veranderingen teweegbrengen en mensen meenemen in het verhaal? Kom er meer over te weten in deze themagroep voor jonge leidinggevenden.
-
ViaVia, Mechelen
De wereld verandert razendsnel. Tijdens zes intensieve avondsessies ga je aan de slag met methodes uit de IT-wereld die je helpen gedijen onder verandering.
-
Living Tomorrow, Vilvoorde
Een laagdrempelige introductie op de digitale wereld waarbij experts inzicht geven in de impact en uitdagingen van slimme technologie. Reeks van 4 sessies.
-
Brasserie Latem, Sint-Martens-Latem
De toekomst is maakbaarder dan je denkt. Maar je moet kansen grijpen en uitdagingen omarmen! We belichten 4 maatschappelijke trends om je op weg te zetten.
-
Barcelo, Roeselare
Leg tijdens de 4 sessies van deze ongedwongen, gemoedelijke themagroep voor jongere ondernemers en medewerkers, je vragen voor aan ervaren ondernemers.
-
Kasteel Tivoli, Mechelen
We gaan samen op zoek naar de rode draad in de dolle, dagelijkse nieuwscyclus. Met messscherpe analyses van denktank-experts Geert Janssens en Hans Diels.
-
Enjoy Today, Oudenaarde
In de Raad der Wijzen ga je met collega-ondernemers én experten aan de slag met strategische knopen die je voor jouw bedrijf moet oplossen.