Belevingstrips

De belevingstrips brengen je naar inspirerende plaatsen in de wereld. In kleine groep proef je van de socio-economische en culturele ingrediënten van een stad of regio. Je verruimt je blik op de wereld.

-
Kopenhagen
In Kopenhagen ontdek je een futureproof hoofdstad die op het vlak van stadsontwikkeling ver vooroploopt. Ondernemerschap en duurzaamheid gaan er hand in hand.
-
Tokai Optecs, Tienen
ETION reist in 2023 naar het land van de rijzende zon: Japan. Een ontdekking van de unieke werkcultuur in het Japanse familiebedrijf. Ontdek het programma.
-
meerdere locaties in Namen
Tous ensemble zijn Belgen als de Duivels spelen. En voor de rest!? Kom naar Namen en ontdek met Christophe Deborsu dat de contrasten kleiner zijn dan je denkt.
-
Noordzee
Monster mee aan op de Saeftinghe voor een 4-daagse zeilexpeditie. Een uniek leiderschapstraject rond verantwoordelijkheid, vertrouwen en loslaten.
-
meerdere locaties in Italië
Vierdaagse belevingstrip waarin je op zoek gaat naar inspiratie voor een economie met een menselijker gezicht.
-
Vakantiehuis Achouffe
Digitale apparaten zijn een zegen, maar ook geweldig verslavend! Kan jij nog zonder je dagelijkse dosis bits & bytes? Al eens aan een digitale detox gedacht?
-
Tanzania
Klaar voor een adembenemend avontuur? Haal je bucketlist boven en noteer: oktober 2022, expeditie naar de top van Mount Kilimanjaro met avonturier Jelle Veyt.
-
Boedapest, Hongarije
Ontdek de stralende Hongaarse hoofdstad Boedapest. Balancerend tussen oost en west. In poleposition om zijn vroegere economische luister te herstellen.
-
diverse locaties in Zambia, Zimbabwe en Botswana
Een 16-daagse belevingstrip doorheen Zambia, Zimbabwe en Botswana. Uitbundig genieten van natuur en cultuur, met oog voor de lokale economie en ontwikkeling.